25.8.2015

Aikidon lajiesittely ja alkeiskurssi

Kotkan judoseuran aikidojaos järjestää aikidon lajiesittelyn ja alkeiskurssin syyskuussa 2015. Lajiesittely Karhuvuoren urheilutalolla (Ututie 4) maanantaina 7.9 klo 18.00 tatamisalissa. Alkeiskurssi alkaa Karhulan kamppailukeskuksessa (Ratakatu 14) tiistaina 15.9 klo 18.30. Noin 3 kuukautta kestävän kurssin harjoituspäivät ovat tiistai 18.30–20.00 ja sunnuntai 18.00-19.30. Mukaan kurssille ehtii vielä kolme viikkoa alkamisen jälkeen.

Aikido on vauhdikas japanilainen budolaji, jossa harjoitellaan nivellukkoja, kaatoja, heittoja sekä asetekniikoita. Aikidoa leimaa kilpailemattomuus sekä tekniikoiden pyöreät, spiraalinomaiset muodot, joiden pyrkimyksenä on aiheuttaa hyökkääjälle mahdollisimman vähän vahinkoa ohjaten tämän voimaa tätä itseään vastaan. Laji sopii kaikenikäisille nuorille (K-15) sekä vanhemmille miehille ja naisille. Naisia aikidossa on valtakunnallisesti noin 30 %. Alkeiskurssi aloitetaan matalalta kynnykseltä eli aiempaa kuntoilutaustaa ei tarvitse olla.

Alkeiskurssille voi ilmoittautua etukäteen tai vain tulemalla mukaan harjoituksiin. Kurssille mahtuu kuitenkin vain 30 harjoittelijaa, joten kannattaa ilmoittautua etukäteen. Mukaan harjoittelija tarvitsee joustavat vaatteet, sandaalit ja pienen pyyhkeen (jalat on hyvä pestä ennen harjoituksia). Alkeiskurssi alkaa lämmittelyllä, johon sisältyy kevyttä lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä. Tämän jälkeen jatketaan harjoittelemalla kaatumisia, liikkumista sekä alkeita aikidon perustekniikoista. Alkeiskurssi päättyy 6. kyun vyökokeeseen.

Osoite: Karhulan kamppailukeskus, Ratakatu 14, Kotka.
Hinta: 80 €. (Opiskelijat 70 €). Ensimmäiset kolme viikkoa lajia voi kokeilla maksutta.
Ikäraja 15 vuotta.

Tervetuloa!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Antti Paatero
puh. 045-877 4450
E-Mail: Antti.Paatero[@]Kotsura.fi
(poista hakasulut lähettäessäsi sähköpostia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti